Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Schets van de maand: Tijdloze villa te Overgooi

Deze moderne villa is strak vormgegeven met een combinatie van verschillende materialen, waaronder donkere bakstenen en houten bekleding, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling. De gevel is voorzien van grote ramen, wat de binnenruimtes voorziet van veel natuurlijk licht. De villa is opvallend kubistisch ontworpen met rechte lijnen en hoekige vormen, maar is tegelijkertijd speels qua vormgeving.

Welkom thuis

Aan de voorkant bevindt zich een carport met een open lamellenstructuur, die de entree een speels, maar toch modern karakter geeft. De omgeving van de villa is groen, met een goed onderhouden gazon en volwassen bomen die bijdragen aan een serene sfeer.

Huis bouwen? Kies voor Livingstone!

Al onze woningen worden door onze architecten en ontwerpers op maat ontworpen voor onze opdrachtgevers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat perfect voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Plan gerust een vrijblijvende afspraak in met een van onze architecten. U bent van harte welkom op ons inspiratieplein in Breda. Wij zijn bereikbaar via 076 – 5735 735 en info@livingstone.org.

Bent u nog op zoek naar meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Download het gratis inspiratieboek boordevol wooninspiratie

Download inspiratieboek
❮ Naar nieuwsoverzicht